Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Προς: Διευθύνων Σύμβουλο της Cosmote, κ. Μιχάλη Τσαμάζ



Προς: Διευθύνων Σύμβουλο της Cosmote, κ. Μιχάλη Τσαμάζ

Κοιν: Γραφείο Πρωθυπουργού, Υπουργείο Υποδομών – Μεταφορών & Δικτύων, Υπουργείο Οικονομικών, Γ.Σ.ΕΕ, ΟΜΕ-ΟΤΕ, ΕΚΑ, Σωματεία ΟΤΕ

Μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία, η σιωπή του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας μας κ. Μιχάλη Τσαμάζ, στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τα εκατομμύρια ευρώ που μοιράζει η Cosmote, με απευθείας ανάθεση σε γνωστή διαφημιστική εταιρεία.
Σε μια εποχή που η διαφάνεια είναι απαίτηση της κοινωνίας μας, δεν μπορεί να μένουν αναπάντητα τα ερωτήματα που θέλουν την Cosmote να προχωρά στην αγορά κτιρίου, που ανήκει στην ίδια διαφημιστική εταιρεία.
Σε μια εποχή που η Cosmote, εκχωρεί σημαντικές υποδομές της και του ομίλου στον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα στη Wind, χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα του δικτύου της εταιρείας.
Την ίδια στιγμή η εταιρεία μας ταλανίζεται με την υπόθεση «Γερμανός», για την οποία είστε υπόλογος με τον κ. Βουρλούμη, στην Εξεταστική και Προανακριτική επιτροπή της Βουλής.
Δεν γνωρίζουμε καμιά γνωστή σας ενέργεια, για όλα αυτά που είναι η κύρια δουλειά σας και αμείβεστε πλουσιοπάροχα.
Αντιθέτως, εξαντλείτε επικοινωνιακά το Διευθυντικό σας δικαίωμα και επιβάλλεται την εξουσία σας με πρακτικές ανασφάλειας και τρομοκρατίας στους εργαζόμενους της εταιρείας, που στήριζαν πριν από εσάς τα συμφέροντα της επιχείρησης και συνεχίζουν να το κάνουν με απαράμιλλη αφοσίωση.
κ. Τσαμάζ είναι επιτακτική η ανάγκη να προστατεύσετε το κύρος της εταιρείας.
• Σας καλούμε, να διαψεύσετε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
• Nα σταματήσετε, την εσωστρέφεια που καλλιεργείται καθημερινά στους εργαζόμενους.
Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε.